Bitcoin er bedre klassifisert som et risikoverskudd – JPMorgan

Bitcoin har ikke oppført seg ordentlig de siste årene, sier et team av strateger ved JPMorgan Chase. Med henvisning til denne grunnen, mener teamet at Bitcoin faktisk er mer en risikovurdering i motsetning til den populære troen på at det er et helt trygt spill for investorer.

Strategene bemerker at Bitcoins pris har sterkt korrelert med dynamikken i S & P500-markedet siden mars 2020. Ved å merke seg dette håpet strategene sannsynligvis å fremkalle forestillingen om at kryptoen kunne være like sårbar som andre investeringsalternativer.

Bitcoin og gull i samme båt

Videre bemerket strategen at i tillegg til Bitcoin Revolution, har gull også vært gjenstand for korrelasjon med hensyn til S & P500, noe som gjør både BTC og Gold risikomidler. Det er å huske at det større finans- og investormiljøet ser på de to eiendelene som de beste trygge tilfluktsstedene for å stjele verdi.

Gjennom årene har Bitcoin nådd nærmere å oppnå det aller beste stedet som det de facto valget for en butikk med verdipapirer. Mange analytikere mener at krypto snart vil begynne å kaste ut gull fra topposisjonen.

Dette vil imidlertid ta litt tid. Nå fremkaller det faktum at de to mest favoriserte eiendelene er i samme kurv med „risikovermidler“, noen bekymringspunkter, men kryptoindustrien har blitt herdet for disse forestillingene.

Gå tilbake til $ 40k ser vanskelig ut

I følge strategene hos JPMorgan ville det være en tøff prøve for Bitcoin å gjenvinne sin $ 40 000 ære, i det minste på kort sikt. Det er ikke å si at kryptoen ikke vil fortsette å slå rekorder i fremtiden. Faktisk gjorde de samme strategene en ganske optimistisk prognose for en stund tilbake.

De uttalte at Bitcoin en dag vil nå toppen av $ 146k. I dette tilfellet forventes BTC å ha erobret de nåværende dårlige tider og posisjonert seg til mer ære på lang sikt. Det kan være en grunn til at kryptosamfunnet trenger å være positivt på BTC i de rådende usikre tidene.

28. Januar 2021